Paleo kurs 4 veckor

Är du redo att omfamna våren med energi, hälsa och en positiv förändring?

Vår 4-veckors gruppcoaching är skräddarsydd för dig som längtar efter en hälsosam start på säsongen och vill uppleva en varaktig förbättring av din livsstil.


Vi startar med ett intro-möte online söndagen den 12 maj kl 19.00


Sedan börjar din resa tillsammans med oss och teamet den 13 maj.


Träning


Kost


Återhämtning

Det här får du:

Gemenskapens Kraft: Gå med i vår entusiastiska gemenskap av likasinnade individer som strävar efter bättre hälsa. Tillsammans är vi starkare och mer motiverade att nå våra mål.

Löpande Coaching: Få direkt stöd och vägledning från våra erfarna hälsocoacher. Frida och Terese stöttar, motiverar och vägleder dig när det känns svårt.

Hållbara Vanor: Lär dig att införliva hälsosamma vanor i din vardag. Vi ger dig verktygen för att skapa en balanserad livsstil som varar långt bortom våra fyra veckor tillsammans.

Recept, guider och bonusmaterial: Du får tillgång till recept, guider, enklare träningsrutiner och massor av stöd för din resa mot ett friskare jag.


KAMPANJ PRIS:1 495 KR ink moms/person (ordinarie pris: 1 795 KR)

Vart: Vi ses digitalt på Google Meet varje söndag, 5 gånger

START: Söndagen 12 maj kl 1900

Jag kör!

Boka in mig!

 
 
 
 

Mer information:

Vad du får genom att hänga med oss i fyra veckor


Vi kickstarta din hälsa och du får möjligheten att omfamna en livsstil som är både närande och hållbar. 

I vår 4-veckors Paleo-kurs tar du kontroll över din kost och ditt välmående med hjälp av vår expertledda kurs som kombinerar fördjupande kunskap, inspirerande samtal och praktisk coaching varje steg på vägen.


Du upptäcker Paleo på djupet: Lär dig de grundläggande principerna bakom Paleo-livsstilen och hur det kan förvandla din hälsa från insidan och ut.

Du optimera din hälsa: Utforska fördelarna med paleokost för blodsocker, hjärna och hormoner, samt hur du kan maximera din mentala och fysiska prestation.

Tips på praktisk matlagning: Få tillgång till läckra paleo-recept och måltidsplaner som gör det enkelt att anamma den nya livsstilen utan att kompromissa med smak eller njutning.

Vi gör det genom motiverande gemenskap: Gå med i en stöttande grupp av likasinnade individer och få kontinuerligt stöd, pepp och vägledning från våra erfarna coacher och dina kurskamrater.


Oavsett om du är nybörjare på Paleo eller redan en entusiast, så kommer vår kurs att ge dig verktygen och kunskapen du behöver för att göra varaktiga förändringar i din hälsa och livsstil. Anmäl dig idag och låt oss tillsammans ta steget mot en starkare, friskare och mer vital version av dig själv! 💚

Fördjupning och upplägg under våra veckor tillsammans.

* förändringar kan förekomma

Vecka 1:

 • Kick-off och Upplägg: En genomgång av kursens struktur och mål, samt en introduktion till paleokost.
 • Fördjupning: Blodsocker/Insulin: En djupare diskussion om hur kosten vi äter  påverkar blodsocker och insulin, samt hur viktreglering är hormonellt reglerad.
 • Kostschema:Info och utdelning material/ kostschema baserat på paleo, inklusive recept och inköpslistor.
 • Motiverande samtal och FAQ: Coachning och svar på frågor från deltagarna.

Vecka 2:

Hjärnhälsa och Mental Hälsa

 • Fördjupning om Hjärnhälsa och Paleo: En fördjupning i hur paleokost påverkar hjärnhälsan och den mentala hälsan.
 • Coachning och FAQ: Coachningssession och svar på frågor från deltagarna.

Vecka 3:

Proteinoptimering och Träning

 • Proteinoptimering och Kvinnors Hälsa: En diskussion om hur kvinnor kan optimera sin proteinintag och dess roll i relation till östrogen och benskörhet.
 • Träning och Återhämtning: Information om olika träningsformer som passar inom paleo, inklusive tung styrketräning, zon 2-träning och lugna promenader, samt betydelsen av återhämtning och stressreduktion.
 • Coachning och FAQ: Avslutande coachningssession och svar på frågor från deltagarna.

Vecka 4:

Fett & Hälsa:

 • Fett och Kolesterol: En kort diskussion om missuppfattningar kring fett och dess påverkan på hälsan, särskilt med avseende på kolesterolet.
 • Fettets Roll i Hälsa: Djupare information om varför fett är viktigt för hälsan och varför det inte är farligt.
 • Coachning och FAQ: Coachningssession och svar på frågor från deltagarna.

Under varje gång kommer det att finnas tid för frågor och svar, samt möjlighet för deltagarna att dela med sig av sina erfarenheter och ge varandra stöd och uppmuntran. Med regelbundna motiverande samtal och coachningssessioner kommer deltagarna att ges verktyg och stöd för att lyckas med sin paleo-utmaning under de fyra veckorna och bortom.

unsplash